Generalforsamlingen 2020 er AFLYST

Vi har tidligere meddelt, at vi afholder ordinær generalforsamling den 8. september 2020, kl. 17.00.

Grundet den stigende Corona-smitte i Danmark og ud fra et forsigtighedsprincip, da mange af vores medlemmer er op mod 70 år, har bestyrelsen besluttet at aflyse generalforsamlingen den 8. september 2020 og dermed udskyde den ordinære generalforsamling til maj 2021. Det betyder i praksis, at vi springer generalforsamlingen 2020 over og afholder ordinær generalforsamling i maj 2021.

De bestyrelsesmedlemmer, der er på valg, har indvilget i at fortsætte frem til den ordinære generalforsamling i maj 2021.

Har I spørgsmål til bestyrelsen, som I ville have stillet på den nu aflyste ordinære generalforsamling, er I velkomne til at skrive til os på kontakt@sdjh.dk. Spørgsmålene skal være os i hænde senest 8. september 2020.

En kort formandsberetning og regnskabet for 2020 er udsendt til medlemmerne. Regnskabet er godkendt af både bestyrelsen og vores to revisorer.  Regnskabet er ikke underskrevet, da vi grundet Corona ikke har haft mulighed for at mødes og underskrive det. Vi går ud fra, at det bliver muligt at få det formelt underskrevet i løbet af september.

Vores håber, at kunne afholde vores arrangementer i efteråret, men er vi nødt til at lave en løbende vurdering af om det er forsvarligt i forhold til smitte.

Mange hilsner fra

Bestyrelsen

Date

08 09 20
Expired!

Time

18:00 - 19:00

Cost

Kun for medlemmer!

Organizer

Selskabet for Dansk Jødisk Historie

Lukket for kommentarer.